Logistiek Congres Iran (Antwerpen)

In toenemende mate wordt de Iraanse markt bereikbaar voor Westerse bedrijven. Dit betekent dat de vraag naar logistiek van en naar Iran een gelijke groei zal laten zien. Op dit moment is er een beperkt aantal aanbieders, dit biedt een kans voor de logistiek. Daarom vindt aanstaande vrijdag 5 mei het Logistiek Congres Iran België plaats. Tijdens dit congres hoort u uit eerste hand wat er mogelijk is, wat zijn de kansen én risico's. U hoort over de (gedeeltelijke) opheffing van handelssancties en hoe u zorgt dat u 100% compliant bent. 

Het Logistiek Congres Iran is voor:
 - Exporteurs die op zoek zijn naar logistieke oplossingen naar en in Iran;
 - Vervoerders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van de Iraanse markt.

U ontmoet circa 70 collega-professionals uit de logistiek: beleidsmakers, juridisch adviseurs, cultureel experts en meer. Uiteraard is er veel ruimte voor de beantwoording van uw specifieke vragen. Dit congres wordt georganiseerd in een uniek samenwerkingsverband: Nieuwsblad Transport en Flows trekken samen op, dit congres wordt bovendien gesteund door Port of Antwerp.

Meer info & aanmelden


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda