Logistics Topics: Gevaarlijke stoffen

Aan het verrichten van logistieke werkzaamheden met gevaarlijke stoffen zijn risico’s verbonden. Dit behoeft geen nadere uitleg. Maar bent u ook op de hoogte van de juridische risico’s die hieraan kleven?

Opstellen van contracten, discussies met de overheid, ontwikkelingen in de rechtspraak; tijdens de workshop die plaats vindt op maandag 17 september behandelen Jos van der Meché en Esther Broeren, advocaten bij AKD, deze en andere aspecten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Uw aanwezigheid stellen wij bijzonder op prijs, aangezien het uitwisselen van ervaringen een belangrijk onderdeel van de workshop vormt. Om het interactieve karakter van de bijeenkomst te waarborgen, is het aantal deelnemers gesteld op maximaal 40. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.
U kunt zich tot 3 september aanmelden voor deze bijeenkomst door het sturen van een e-mail met uw gegevens naar Mary van der Ham, m.vanderham@ndl.nl.
http://www.ndl.nl/nieuws/Logistics%20Topics:%20Gevaarlijke%20stoffen

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda