Logistics Innovations in Europe

Dinalog organiseert in Amsterdam het congres ‘Logistics Innovations in Europe’ samen met SoCool@EU. Laat u door de top van de Europese logistiek in een dag bijpraten over de laatste trends, best practices, nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de sector.

’s Ochtends bijten Aad Veenman (SPL) en Willem Heeren (Dinalog) het spits af met een korte inventarisatie van de innovatie van de logistiek in Nederland. Vervolgens gaat Prof. Dr. Allan McKinnon (Kühne Logistics University) in op Cluster Development in Europa en Markus Kückelhaus (DHL) praat ons bij over de laatste internationale logistieke trends.

’s Middags tijdens de parallelsessies gaan we dieper in op onderwerpen als ‘ICT for advanced supply chains, synchro modality en Cluster development and internationalization.
Resultaten en best practices uit een aantal Nederlandse en Europese projecten worden onder de loep genomen met sprekers als Paolo Paganelli (CEO, Blue Green Strategy srl), Steen Sabinsky (CEO Maritime Development Center of Europe), Thorsten Huelsmann (CEO EffizienzCluster LogistikRuhr) en John Berry (European Commission).

Tijdens het middagprogramma geeft ook Eberhard van der Laan (burgemeester Amsterdam) zijn visie.
http://www.dinalog.nl/nl/calendar/dinalog_on_tour/international_conference_on_logistics_and_innovation/

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda