JLN Jaarcongres 2012

Jong Logistiek Nederland is aan het tweede jaarcongres toe. Dit wordt in het Van der Valk Hotel Schiphol langs de A4 gehouden. Thema van de dag is ‘Het waarmaken van ambities’.

Op het congres zoeken sprekers en deelnemers naar de beste manier om als logistieke young professional tot je recht te komen. Uiteindelijk wil niemand zo maar een baan, maar een baan en een carrière die bij je past. Om dat te bereiken zijn ambities nodig en de overtuiging dat je die ambities ook waar kan maken.

Het congres bestaat uit een aantal presentaties van sprekers uit het bedrijfsleven. Hierna volgt een debat tussen de sprekers en het publiek over het waarmaken van ambities . Het congres wordt afgesloten met een borrel. Een congres is ten slotte niet alleen maar werken en debatteren maar ook netwerken met een drankje en een hapje bij de hand.

Jong Logistiek Nederland heeft voor het congres als sprekers uitgenodigd: Rein Denekamp (ondernemer), Mieke Damen (Executive Director Supply Chain bij de Vlisco Groep), Ron Kars (DC Manager van Technische Unie) en Dirk Jan Koekkoek (CEO van eFuture). De sprekers hebben allen een ambitieuze carrière doorlopen. Zij hebben partijkervaring met het waarmaken van ambities, deze ervaringen willen zij delen met de congresgangers en tips geven over dat waarmaken van de ambities.

http://www.jonglogistiek.nl/site/jln-jaarcongres-2012

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda