Jaarcongres Topsector Logistiek

Het jaarcongres heet ‘Futureproof Logistics’.
 
In 2050 zullen alle logistieke en transportactiviteiten in Nederland een factor 6 energie-efficiënter moeten plaatsvinden, om binnen de doelstellingen van het akkoord van Parijs blijven. Maar de toekomst voor de logistiek is veel breder dan alleen het behalen van efficiëntiedoelstellingen. De economie verandert snel en de logistiek verandert mee. Steden worden drukker, leveringen worden kleiner en de invloed van nieuwe technologieën zoals robots en zelfrijdende voertuigen zal ingrijpend zijn. Hoe al die ontwikkelingen in elkaar grijpen en welke rol u daar zelf en in samenwerking in kunt spelen, dat komt tijdens dit congres aan bod!
 
Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek. Ook kunt u op het Experienceplein actief kennis maken met innovaties. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Uiteraard is er tijdens het congres ook gelegenheid tot netwerken.

Locatie: Studio's Aalsmeer.www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda