ICT & Logistiek

Vakbeurs ICT & Logistiek staat dit jaar in het thema van Disruptive Logistics. Bezoekers krijgen onder meer inzicht in de ontwikkelingen in logistiek, dataopslag, databeveiliging en servicemanagement. Deze editie van ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. 

Tijdens ICT & Logistiek draait het allemaal om Disruptive Logistics. 'Organisaties moeten steeds slimmer en efficiënter werken om te voorzien in de wensen van hun klanten. Er is meer nodig dan systeeminnovatie en Disruptive Logistics is hierbij het antwoord. Met vernieuwende technologie kun je disruptive zijn, maar juist de mens is de doorslaggevende of remmende factor. De centrale vraag is: hoe organiseer je deze synergie tussen technieken, processen en mensen? Tijdens ICT & Logistiek 2016 worden de oplossingen getoond en handvatten aangereikt om een concrete start te maken in het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie', zegt Paul Verdult, brandmanager bij Jaarbeurs.

Er is een breed seminarprogramma met keynotesessies vanuit verschillende invalshoeken. De vijf subthema’s zijn: Transport, Magazijn & Distributie, Business Intelligence & Analytics, Mens & Milieu en Sales & Operation Planning. Zo is Walther Ploos van Amstel aanwezig, goeroe in de logistieke sector en gespecialiseerd in stedelijke distributie. Jack van der Veen is hoogleraar Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit en verbonden aan de EVO-leerstoel Supply Chain Management. Hij geeft een lezing over de noodzaak van een verandering van de bedrijfscultuur gericht op samenwerking en innovatie in de supply chain. Eugene Kersjes, vicepresident van Ricoh Supply Chain Management, vertelt over de verbouwing van het vooruitstrevende distributiecentrum van Ricoh.

Registreren kan gratis via de website van ICT & Logistiek. Hier staat ook meer informatie over het beursprogramma. Bezoekers krijgen toegang tot alle gelijktijdig in Jaarbeurs georganiseerde IT-vakbeurzen: Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Alle beurzen vinden plaats op 2 en 3 november 2016 van 09.30 uur tot 17.00 uur.

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda