Havenvereniging Ondernemersontbijt 2017

Havenvereniging Rotterdam heeft Bernard Hammelburg, buitenlandcommentator bij BNR, uitgenodigd voor het Havenvereniging Ondernemersontbijt 2017.

De wereld is in 2017 in een dynamische fase beland: president Trump haalt elke dag het nieuws met ferme en soms controversiële wetgeving, Brexit is nu definitief Brexit, de eerste verkiezingen in ons land hebben een nieuw politiek landschap gebracht en Frankrijk volgt in april, de wereldeconomie veert deels op, internationale handelsverdragen worden verscheurd en Jesse Klaver onderhandelt mee over Rutte III. Temidden van deze bijzondere tijd bent u dagelijks in de weer om de koers van uw onderneming maximaal te richten op uw klanten in binnen- en buitenland, zoekt u naar kansen voor duurzame ontwikkeling en groei en vraagt u zich af: waar gaat dit allemaal naar toe?Tijd derhalve om een topgastspreker met internationale blik uit te nodigen om onze verenging te duiden waar deze signalen toe leiden, en wat ons mogelijk te doen staat. Op donderdag 11 mei zal Bernard Hammelburg ingaan op deze zaken van wereldbelang en zal hij deze waar mogelijk plaatsen in de internationale politiek context.

Leden van de Havenvereniging zijn welkom vanaf 7.30 uur in The Boathouse in Kralingen. Daar staat een ontbijtbuffet klaar. Vanaf 8.15 uur neemt de gastspreker het woord. Het officiële programma zal rond 9.00 uur worden afgerond, om zo uiterlijk om 9.30 uur weer richting kantoor/werk te kunnen afreizen. Leden kunnen zich aanmelden via de Agenda. Introduces zijn welkom tegen betaling van 50 euro voor deze unieke lezing, inclusief ontbijt.

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda