Havendebat Rotterdam

Afgelopen jaar hebben wij uitvoerig met elkaar gedebatteerd over de gevolgen van MV2 voor de Rotterdamse terminals. Een onderwerp dat tijdens dat debat veel naar voren kwam, is het optimaliseren van achterlandstromen. Zoals afgesproken is daarom dit jaar het thema: achterlandlogistiek. Praat u ook weer mee? 

Bij het optimaliseren van achterlandvervoer zijn veel partijen betrokken, maar wie heeft de regie? En waar liggen de mogelijkheden om stromen te verbeteren? Zo maar een paar vragen die Rens de Jong tot op de bodem gaat uitzoeken. Daarbij wordt hij geholpen door betrokkenen uit de gehele keten: terminals, vervoerders, verladers, expediteurs, autoriteiten etc. 

Dit jaar is het Havendebat Rotterdam tevens het podium voor de bekendmaking en de uitreiking van de Container Liner Shipping Award van EVO. Deze jaarlijkse prijs reikt EVO uit aan de best presterende rederij in de ogen van de verladers. Een geweldige toevoeging aan het toch altijd al bewogen Havendebat. Wie mag zich de beste rederij van 2015 noemen? 
www.nieuwsbladtransport.nl/Events/2015/Havendebat2015.aspx

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda