Havencongres Zeeland

Tijdens het vierde Havencongres Zeeland wordt nader ingegaan op de ontwikkelingen in de Zeeuwse havens. U hoort van betrokken partijen over de kracht van deze haven, maar ook wordt ingegaan op uitdagingen en benoemd waar er ruimte is voor verbetering. Het congres wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport in samenwerking met Zeeland Seaports. 

Als er één sector is waar veel verandert als gevolg van verduurzaming is het de haven. Dit zorgt de komende jaren voor veel verschuiving, lading verdwijnt, maar er komt ook lading bij. Inmiddels is er een groeiend deel van de haven dat profiteert van deze ontwikkeling. Tijdens het Havencongres Zeeland 2017 gaan we in op deze ontwikkelingen. U hoort van bedrijven binnen en buiten de haven wat de kansen zijn en hoe u deze kunt inzetten voor uw organisatie. 

Het havencongres is het netwerkmoment voor havenprofessionals van binnen en buiten deze regio. Ontmoet 200 professionals: rederijen, expediteurs, verladers, op- en overslagbedrijven, vervoerders, etc. Aan het eind van het congres wordt ook de havenman/vrouw van het jaar bekend gemaakt. U bent van harte welkom om deel te nemen, deelname is gratis, maar let op vol is vol.

Meer info.


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda