Havencongres Rotterdam

Tijdens dit event geven verschillende topsprekers uit en buiten de haven hun visie op de toekomst. Minister Lilianne Ploumen opent het congres in het theater van LantarenVenster in Rotterdam.

De haven ligt duidelijk op koers. Zo nadert Maasvlakte2 haar voltooiing met al veel nieuwe klanten. Aan welke voorwaarden moet een haven voldoen om nieuwe klanten te trekken? Een aantal grote investeerders komen aan het woord als APMT, Summa Group en Neste Oil. Maxime Verhagen is op 11 april de gespreksleider, als toenmalig minister Economische Zaken nauw betrokken bij de ontwikkelingen in de Mainport.

De veelbesproken econoom Sweder van Wijnbergen levert ook een bijdrage door in te gaan op de nieuwe economie. Het Havenbedrijf Rotterdam ziet nieuwe kansen voor de haven door te investeren in het buitenland. Havenman van het jaar Ard-Jan Kooren, maar ook het Duitse Oiltanking en Port of Rotterdam International gaan hierover in gesprek. Zijn er dan verder nog ontwikkelingen waar in Rotterdam op ingespeeld kan worden? Ja zeker, omwille van de tijd, wordt dit beperkt tot twee onderwerpen: de globalisering van de supply chain (Vincent Weijers, vp Supply Chain Unilever) en de kansen voor Duitsland (directeuren van Kuehne Nagel en Siemens). Kortom, een inspirerend programma met jaarlijks meer dan 250 deelnemers.

Dit congres wordt georganiseerd in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam NV en Deltalinqs.

Voor wie: directeuren en managers werkzaam in: transport & industrie, handel en zakelijke dienstverlening, verladers en logistieke dienstverleners, beleidsmedewerkers,
centrale en gemeentelijke overheden.
http://www.havencongres.nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda