Haven Gent Loopt

De tweede editie van ‘Haven Gent Loopt’. Zowel geoefende lopers als families kunnen op deze wijze de haven van binnenuit beleven: al lopend langs dokken en schepen, op kaaien en door bedrijven. Ook nu slaan het Havenbedrijf Gent en de organisatie Gentloopt.be hiervoor de handen ineen.

De Rigakaai is de start- en aankomstplaats van dit loopevenement. In de nabijheid van het Bezoekerscentrum Haven Gent zal aan het Grootdok een sfeervol dorp met attracties en animatie worden opgetrokken.

‘Haven Gent Loopt’ is een unieke gelegenheid om de haven al lopend te ontdekken. Het parcours slingert over kaaien, langs dokken en door bedrijven en het brengt de lopers op plaatsen waar men anders niet kan komen.

Deelnemers kunnen immers kiezen tussen verschillende afstanden: 1 km kidsrun, 5 km, 10 km, 21 km en 21 km ‘bike/run’ (1 fietser en 1 loper die elkaar steeds afwisselen).


http://www.havengentloopt.be

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda