EVO-Jaarcongres

Het thema van het EVO-Jaarcongres, dat dit jaar plaatsvindt op Landgoed Nyenrode, is 'kennis maken'. Op het Jaarcongres hoort u wat de investeringen in de Topsector Logistiek voor u en uw organisatie betekenen en krijgt u inzicht in de rol die EVO's leerstoelhouder Jack van der Veen zal spelen bij het maken van kennis voor de EVO-achterban.

Naast de toelichting op het overheidsbeleid van Siebe Riedstra, secretaris-generaal van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu een toelichting op het overheidsbeleid en een toespraak van Machiel van der Kuijl, EVO-directeur, zal Jack van der Veen in de ochtend zijn inaugurele rede houden. Hij aanvaardt het ambt van hoogleraar Supply Chain Management aan Nyenrode Business Universiteit voor een periode van vijf jaar.

In de middag kunt u een keuze maken uit de workshops waarin de Roadmaps (thema’s) van het topteam Logistiek worden behandeld:
• ICT en informatiedeling in de keten: logistiek maakt kennis met ICT
• Supply Chain Finance: logistiek maakt kennis met de bank
• Kennisdeling in de regio (KDC’s): logistiek maakt kennis met de automotive
• Cross Chain Control Centers: wetenschap maakt kennis met praktijk

Het EVO-Jaarcongres wordt afgesloten met een borrel.


http://www.evo.nl/site/evenemenen

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda