EVO-Jaarcongres 2012

Het Jaarcongres van EVO wordt dit jaar georganiseerd tijdens de NT Dagen. Voorafgaand aan het middagprogramma is er een EVO-Arbeidsmarktochtend.

EVO heeft in de aanloop naar het Jaarcongres een aantal discussiesessies gevoerd met logistieke specialisten en wetenschappers over mogelijke toekomstscenario’s en hoe vanuit de logistiek hierop geanticipeerd kan worden. Deze scenario’s variëren van een nog verder toenemende globalisering en individualisme tot aan sterk toenemende trend naar lokale producten en activiteiten en een zekere mate van zelfvoorziening. De uitkomsten van deze discussies staan in het EVO-Yearbook dat tijdens het EVO-Jaarcongres wordt gepresenteerd. Verder: Futuroloog en hoogleraar toekomstverkenningen Wim de Ridder geeft inzicht in de mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Aan het einde van de dag weet u welke invloed deze trends hebben op uw organisatie. Walther Ploos van Amstel maakt een doorvertaling van de toekomstscenario’s en helpt u daarbij de toekomstige ontwikkelingen te vertalen naar de logistiek.

Locatie: Ahoy, Rotterdam

http://www.evo.nl/site/jaarcongres-2012

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda