E-logistics Networking

Transporeon organiseert een e-logistics netwerk evenement in Keulen, bedoeld voor verladers. Het is de tiende keer dat dit evenement plaatsvindt. Deze keer staan de twee dagen in het teken van 'Inefficiënte processen uitgedaagd!'

Leg waardevolle contacten met meer dan 170 logistieke beslissingnemers en supply chain managers, versterk bestaande connecties en kaart logistieke ideeën aan.

Nieuw is dat we op de 10e editie van het e-logistics networking presentaties per sector aanbieden in kleine ruimten, om daar ervaringen te kunnen uitwisselen. Voor 2014 hebben we de auto-industrie gekozen.

Bovendien zal er een grote paneldiscussie plaatsvinden, voorgezeten door Björn Helmke, over het thema 'Tijdvenster Management in de praktijk' waarin verladers, vervoerders en retailers informatie uitwisselen.
Andere hoogtepunten:
• Thomas Becker van BearingPoint, die laat zien hoe men met de samenwerking tussen de verladers versterkt de toekomst tegemoet kan gaan.
• Timo Müller, politiecommissaris en vakdeskundige in ladingzekering, die zijn ervaringen en aanbevelingen zal delen voor het vastzetten van ladingen.

Let wel op: het programma zal volledig in het Duits plaatsvinden.
http://www.e-logistics-networking.com

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda