Dag van de Logistiek

Op deze dag presenteren tal van logistieke ondernemers zich aan een groot publiek op een interactief plein op Haven VII in Waalwijk. Jong en oud kunnen op deze dag zelf beleven wat logistiek inhoudt. Er is veel informatie te vinden over werken in de logistiek, bedrijven in die branche en logistieke opleidingen. Maar het is bovenal een leuke doe-dag voor de hele familie.

Op de Dag van de Logistiek laat de logistiek sector zich van haar beste kant zien. Om maar eens wat te noemen: een bijzondere oldtimershow, een vrachtautosimulator, radiografisch bestuurbare auto’s, een rit op een quad… Noem maar op!

Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Heb je dus altijd willen weten wat logistiek inhoudt, ben je geïnteresseerd in de logistiek of wil je gewoon een leuke middag hebben? Kom dan naar de Dag van de Logistiek op zaterdag 27 september, van 13.00 tot 17.00 uur aan de Gragtmansstraat op industrieterrein Haven VII in Waalwijk.

http://www.oogvoorlogistiek.nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda