Dag van de Logistiek Eindhoven

Logistiek is overal, dag en nacht. En zonder transport staat alles stil. Nederland heeft een leidende rol op het gebied van planning en uitvoering. Om deze rol te versterken én om geïnteresseerden te bewegen richting de wereld van de logistiek, vindt op zondag 22 mei de Dag van de logistiek Eindhoven plaats bij Van Rooijen Logistiek in Eindhoven. Op zoek naar een baan? Arbeidsbureaus en werkgevers geven je graag meer informatie. Eerst een opleiding volgen? Ontdek de verschillende opleidingsmogelijkheden. De logistiek zet alles in beweging.

Tijdens de Dag van de logistiek komen alle aspecten van de sector transport en logistiek aan bod. Ervaar zelf hoe een magazijn in bedrijf eruit ziet, oefen het rijden met een heftruck en rijd vrachtwagen in een simulator. Kom alles te weten over heffen en hijsen, laden en lossen, trailers en diepladers en het werken met gevaarlijke stoffen. Er is een uitgebreide Parijs-Dakar stand met diverse wagens en ook de cateringtruck van team De Rooy is aanwezig.

Summa Transport en Logistiek – één van de 22 scholen van Summa College – organiseert de Dag van de Logistiek Eindhoven met diverse logistieke bedrijven in de regio.
De dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie.


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda