Cultureel havenfestival Rotterdam

De tweede editie van het cultureel havenfestival Stand Out To Sea. Dit jaar op maar liefst twee historische havenlocaties midden in het centrum van Rotterdam; Scheepshelling Koningspoort aan het water van de Oude Haven en Het Havenmuseum aan de Leuvehaven. 'Stand out to sea' is de Engelse vertaling van het ruime sop kiezen, ofwel het avontuur aangaan en dat is precies wat we van plan zijn!

Op Scheepshelling Koningspoort aan de Oude Haven zal een bont gezelschap van kunstenaars, muzikanten, verhalenvertellers, dansers en theatermakers het havenerfgoed opnieuw tot leven brengen. De werf is het podium voor jong talent en oude rotten en kun je meedoen aan allerlei workshop.

De tweede locatie is de Leuvenhaven, het hoofdkwartier van het Havenmuseum. Deze historische haven in het centrum van Rotterdam zal alle schepen en objecten openstellen voor bezoek, er worden rondleidingen gegeven en in het Verolme Paviljoen is een bijzondere tentoonstelling te zien havenschilderijen uitgevoerd in verschillende technieken.

Tussen de havenlocaties vaart bij laag water de waterbus en zorgen onze kapiteins ervoor dat de wandelende bezoekers op een ludieke manier van de ene naar de andere Stand Out To Sea locatie worden genavigeerd.


http://www.standouttosea.com/

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda