BedrijfsautoRAI

Alle truckmerken doen mee aan BedrijfsautoRAI 2012: DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo laten van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april hun nieuwste modellen in Amsterdam RAI zien. BedrijfsautoRAI is hét nationale platform voor duurzaam wegtransport en wordt op zaterdag 21 april traditioneel afgesloten met de Chauffeursdag.

BedrijfsautoRAI 2012 richt zich vijf dagen primair op de nationale markt. Bezoekers vinden in het Europacomplex van Amsterdam RAI specifieke informatie over duurzaam wegtransport, inclusief alle innovatieve en nieuwe producten en diensten. De beursvloer wordt ingedeeld in vier segmenten: Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen & Accessoires.

Nieuw dit jaar is BedrijfsautoRAI Buitenpark, een belangrijke toevoeging voor zowel deelnemers als bezoekers. Bij het onderdeel Innovatief Rijden kunnen bezoekers een mix van elektrische, hybride en andere duurzame voertuigen zelf uitproberen. De afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging toont er de laatste hightech producten en duurzame innovaties uit de branche. De overkoepelende chauffeursorganisatie O.S.C. organiseert diverse behendigheidsonderdelen waarbij chauffeurs tot het uiterste getest worden.

Naast het productnieuws brengt BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid programma van presentaties en award-uitreikingen. Belangrijk onderdeel op de agenda is het BedrijfsautoRAI Congres op donderdag 19 april. Welke duurzame innovaties zijn momenteel beschikbaar voor de ondernemer in het wegtransport en wat kan de ondernemer verwachten op de lange termijn?
http://www.bedrijfsautorai.nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda