Barge to Business 2012

Barge to Business 2012, Europa’s belangrijkste Binnenvaart evenement, is de perfecte gelegenheid voor bedrijven om om meer te weten te komen over binnenvaarttransport, de kosten en de milieukundige voordelen die eraan verbonden zijn. Zij kunnen te weten komen hoe technologie en recente innovaties oplossingen bieden voor transportvraagstukken. Experts uit de sector zijn aanwezig om beschikbare specialistische services toe te lichten. Daarnaast zijn vele succesverhalen over watertransport in Europa uit eerste hand te beluisteren.

Vooraf gemaakte zakelijke afspraken, onder de naam ‘Danube Business Dating’, bieden een mogelijkheid voor de binnenvaartsector en logistiek dienstverleners om hun netwerk te tonen aan logistieke en supply chain managers die water willen toevoegen als transport-mogelijkheid.

Het congres bestaat uit zakelijk georiënteerde presentaties en debatten met als thema gespecialiseerde binnenvaartservices, nieuwe technologieën, innovatieve oplossingen en praktische voorbeelden. Sprekers zijn onder andere de Oostenrijkse minister van Transport , Innovatie en Technologie - Doris Bures, EU Commissaris voor Regionaal Beleid - Johannes Hahn, Dirk Kästner - MD van Hapag Lloyd Oostenrijk en distributiespecialist Christian Boone van Borealis.

Deelname aan het congres is kosteloos, maar registratie is verplicht.

In de avond kunnen deelnemers elkaar ontmoeten in een ontspannen atmosfeer in de Dachfoyer of Hofburg (Josefplatz, 1000 Vienna). Deze netwerkavond, met als gastheer het Oostenrijkse Ministerie van Transport Innovatie en Technologie (Bmvit) en Via Donau, biedt gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en de onderwerpen die eerder de dag aan bod gekomen zijn nader te bespreken.

Locatie: Aula der Wissenschaften, Wollzeile 27A, 1010 Wenen

http://bargetobusiness.eu/

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda