Pharma Logistics Alliance Network (PLAN), het samenwerkingsverband van Europese vervoerders van farmaceutische producten rondom H.Essers, heeft er drie nieuwe leden bij.

Het zijn het Spaanse Tresserras, het Franse Gandon en Ralu, met vestigingen in Kroatië, Servië en Hongarije. PLAN telt nu zeven leden, namelijk bovenstaande drie en H.Essers uit Genk, Bech Hansen & Studsgaard uit Denemarken, Nolan uit Ierland en het Poolse Professional Thermo Logistics. Het laatste bedrijf trad onlangs toe.

De zeven bedrijven hebben samen 900 voertuigen die zijn gespecialiseerd in het temperatuurgecontroleerde vervoer van farmaceutische producten.

Tresserras Transport werd al in 1879 opgericht en legt zich sinds 1960 toe op koel- en vriesvervoer. Het heeft vestigingen in Gerona, Barcelona, Madrid en Vall de Bianya.

Gandon, opgericht in 1953, heeft vestigingen in Mayenne, Rungis, Caen, Nonancourt, Bordeaux, Beaune, Lyon en Avignon. PLAN denkt in de nabije toekomst nog nieuwe partners in het netwerk te verwelkomen.

Laatst gewijzigd: 27 oktober 2014 11:10