NT Multimodal Event: ontmoet het achterland

Op donderdag 19 oktober vindt het NT Multimodal Event plaats. Hét event dat dient als ontmoetingsplatform in de sector. Achterlandverbindingen, digitalisering, schaalvergroting, volumes en kosten. Allemaal onderwerpen die dagelijks aan de orde komen. Hoe hiermee om te gaan, welke ontwikkelingen zijn er gaande en moet u samenwerking aangaan of juist niet? Meer hierover op 19 oktober.



Voor wie?
Het NT Multimodal Event is voor lezers van Nieuwsblad Transport: expediteurs, verladers, vervoerders, op- en overslagbedrijven, etc. Alle abonnees van Nieuwsblad Transport zijn van harte welkom zich in te schrijven voor dit jaarlijkse event. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Unieke bedrijfsbezoeken
Belangrijk onderdeel van het event is de mogelijkheid deel te nemen aan een bedrijfsbezoek in ochtend. Er staan bezoeken gepland aan o.a. MCS Meppel, Wehkamp, Scania en DHL. Tijdens dit bezoek krijgt u een uniek kijkje in de keuken, het vormt de perfecte voorbereiding op het inhoudelijke programma in de middag.

Waar? 
Het NT Multimodal Event vindt plaats in de prachtige Zwolle, een perfect congreslocatie in dit logistieke hart.






Organisatie

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda