Locatie

Het Logistiek Marketing Event vindt plaats in CitySense. 
CitySense is een multifunctionele fullservice evenementenlocatie in Utrecht. CitySense biedt een 20 meter breed projectiescherm dat interactief wordt gebruikt tijdens het Logistiek Marketing Event. Alle zintuigen zullen geprikkeld worden. Routebeschrijving
Adres: St.Jacobsstraat 12, 3511 BS Utrecht 

Auto
Met de auto is CitySense heel goed bereikbaar via uitvalswegen A28, A27, A12 en A2. Op twee minuten loopafstand is 24/7 voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage Paardenveld en parkeergarage La Vie. CitySense beschikt over uitrijkaarten die op eigen kosten verkrijgbaar zijn. 

Parkeergarage Paardenveld
Kroonstraat 9
3511 RC Utrecht 

Parkeergarage La Vie
Sint Jacobsstraat 1 
3511 BR Utrecht

Openbaar vervoer
Plan uw reis met het openbaar vervoer. De bushalte Sint Jacobsstraat ligt schuin tegenover de entree van CitySense. Kijk op www.9292.nl om uw reis te plannen. 

Park & Ride
Utrecht kent drie Park + Ride locaties. Je kunt je auto bij één van deze stations parkeren en het laatste gedeelte van de reis heel makkelijk met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 4,50 per dag. Voor dat bedrag kun je je auto een hele dag parkeren, en met de bus of sneltram naar het centrum en weer terug. Dit geldt voor maximaal vijf personen. 

Meer informatie over de locatie vindt u hier.


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda